Vrouwen doen in vergelijking met mannen en stuk minder aan camsex. Echter is er de laatste maanden een stijging te zien in het aantal vrouwen die seks voor de webcam hebben. Hoogstwaarschijnlijk zal deze ontwikkeling komen doordat we een stuk meer beperkt zijn in onze vrijheid, waardoor daadwerkelijk seksueel contact hebben een stuk moeilijker is. Door deze ontwikkeling zou je denken dat het aantal vrouwen en mannen die aan deze vorm van cyberseks doen, meer gelijkgetrokken zal worden. Dit is echter niet het geval, er blijft een overduidelijk verschil tussen het aantal mannen en vrouwen die te vinden zijn op erotische chatsites.

Als vrouw alles voor het zeggen in een chatbox

Als je als vrouw een erotisch chat site bezoekt, zal het je direct opvallen dat je het voor het uitkiezen hebt. Zelfs al heb je de webcam niet aan en nog geen foto geplaatst, toch zul je al aanspraak hebben van (wanhopige) mannen. Met een foto op je webcamprofiel dan zul je ongeacht je uiterlijk helemaal veer aandacht krijgen. In het begin is dit best wel grappig, maar al snel wordt het irritant gevonden. Het zoeken naar een leuke vent om mee te chatten wordt zo moeilijker.

Leuke man vinden om seks mee te hebben voor de webcam

Een leuke man vinden om seks mee te hebben voor de webcam, is ondanks de vele aandacht, toch relatief gemakkelijk. Door in je profiel aan te geven dat je niet reageert op mannen die jou aanspreken, maar zelf op zoek gaat naar profielen die je aanstaat. Ben je geen tijd kwijt om iedereen te beantwoorden en weet men direct waarom je niet reageert. Oké, alleen de mannen die de moeite nemen om je profiel te lezen. Je zult merken als je zelf mannen aan gaat spreken dat het succes ratio erg groot is. Er zijn immers erg veel mannen om uit te kiezen, waar niet voor allemaal een vrouw voor is.

Mannen laten betalen om te webcammen

Vind je het geil om zo nu en dan te sekscammen? Dan is een andere leuke optie om er geld voor te vragen. Er zijn veel mannen die er geld voor over hebben om eens spannend met een vrouw te chatten. Op betaalde live seks websites kun je behoorlijke bedragen verdienen met erotisch cammen. Sommige vrouwen vinden erotisch cammen leuk, maar ze vinden het een stuk geiler als ze ervoor betaald worden. Lijkt het jou wat om mannen te laten betalen om met jou te chatten? Lees dan eens het artikel over geld verdienen met cammen.

Scroll naar boven