Geld verdienen met cammen misschien iets voor jou als “stoute vrouw”? Camgirl worden is mogelijk binnen een dag, tenminste als je 18+ bent, een geldig identiteitsbewijs hebt en een Nederlands of Belgisch bankrekeningnummer bezit. Webcam werk betaald erg lekker, maar is zeker geen werk voor iedere vrouw. Lees hier of geld verdienen met je webcam ook iets voor jou is of kom er gewoon achter wat dit werk precies betekend.

Wat geld verdienen met cammen precies inhoud

Webcam werk bestaat uit het erotisch vermaken van (hoofdzakelijk) mannen, door webcamsex met ze te hebben. Dit komt er in de regel op neer dat je erotisch met de klant chat, waarbij de klant naar jou kan kijken. De meeste klanten verwachten hierbij dat jij naakt gaat en seksuele handelingen bij jezelf verricht. Het kan ook voorkomen dat de klant zijn webcam aanzet zodat je naar elkaar kunt kijken.

Wat je nodig bent om camgirl te worden

  1. Een webcam
  2. Een pc of laptop
  3. Een internetverbinding

Als webcam model ga je dus naakt op het openbare internet

Dit is direct DE reden dat niet iedere vrouw geld kan verdienen door erotisch te cammen. Simpelweg doordat het sekswerk is waar vandaag de dag nog steeds een taboe op rust. Door jezelf naakt te geven op het internet zal er altijd een kans zijn dat bekenden van jou erachter komen dat je webcamgirl bent. Al kun je er van alles aan doen om onherkenbaar te worden, denk hierbij aan een pruik, alleen met je lichaam in beeld en noem het maar op. Als je absoluut niet wilt dan mensen weten dat je dit werk doet, kun je beter niet webcamgirl worden.

Webcamgirl worden voor het geld

De meeste vrouwen die werkzaam zijn als webcammodel doen dit voor het geld. Sommige doen het puur voor de spanning dat mannen hun willen betalen voor camsex, maar deze groep vrouwen zijn maar enkele keren per maand online. Als je webcam werk gaat doen voor het geld, dien je meerdere dagen per week online te zijn, ten minste als je er een goed inkomen aan over wilt houden.

Hoeveel geld verdien je met webcamwerk?

Deze vraag is niet zomaar te beantwoorden. Je kunt deze vraag zien als de vraag: Hoeveel verdient een Nederlandse actrice? Er zijn vrouwen bij die enkele honderden euro’s per maand verdienen, andere verdienen enkele duizenden per week. Het is maar net hoeveel jij je ervoor inzet. Natuurlijk speelt het ook een rol hoe jij er uit ziet. Zo zijn er bepaalde voorkeuren voor modellen, zo verdienen in de regel slanke/sportieve dames goed, maar dikke vrouwen weer beter dan iemand met een gemiddeld postuur. Het is dan ook niet precies te zeggen of een bepaald uiterlijk het goed zal doen.

Naast je uiterlijk speelt jou innerlijk namelijk ook een grote rol. Je kunt nog zo gewild zijn, maar als je bijvoorbeeld chagrijnig reageert en constant aan het gapen bent, zal je niet zo snel een grote vaste klantenkring opbouwen. Het meeste geld verdien je namelijk aan een klein gedeelte van de klanten. Dit zijn de klanten die vaker terugkomen en veel te besteden hebben. Door langer werkzaam te zijn en dit soort klanten aan je te binden, zul je in de loop der tijd steeds meer gaan verdienen.

Om dit soort klanten tegen te komen dien je simpelweg online te zijn. Hierdoor zullen je inkomsten dan ook sterk stijgen als je meer uren maakt. Nog niet per se aan het geld wat je direct extra verdient. Maar meer het geld dat je in de toekomst zult verdienen aan vaste klanten. Door hiervan een grote groep te hebben, is het zelfs mogelijk om met relatief weinig werken een dik inkomen te genereren.

Hoeveel verdien je per uur als beginnend webcammodel?

Voor sommige vrouwen is het interessant om te bekijken wat de mogelijkheden zijn op de langere termijn. Maar heb jij in korte termijn geld nodig, dan is het ook handig wat je aan het begin kunt verwachten. Iemand die een week aan de slag is als webcam model, zal in de regel gemiddeld zo tussen de €20 en 30 euro per uur verdienen. Deze bedragen zijn het gemiddelde van een week werken. Het kan namelijk zomaar voorkomen dat je twee uur amper iets verdient. Maar door 2 uurtjes met een gulle man te cammen, kun je de verdiensten van een dag in 1 keer goedmaken.

Het is dan ook zeker niet zo dat je er van uit kunt gaan dat je het eerste uur €25 verdient. Het kan zomaar zijn dat je de eerste 4 uur pas op 25 euro zit. Om het 5e uur 150 euro te verdienen.

Maar sommige webcammodellen verdienen meer dan €100 per uur

Dat is zeker zo, maar dit soort bedragen zul je erg moeilijk behalen als beginner. Door veel vaste klanten op te bouwen verdienen modellen zo veel. Wanneer ze online komen hebben ze vaak al een paar afspraken staan met klanten. Hierdoor hoeven ze vaak maar een paar uurtjes per dag online te zijn om een dik maand inkomen bij elkaar te verdienen. Maar ook deze modellen zijn met 0 vaste klanten begonnen, door veel inzet en uren draaien zijn ze gekomen waar ze nu zijn. De verdiensten zijn dan wel enorm, maar je wordt zeker niet slapend rijk.

Vandaag nog webcam model worden

Xmodels is de website waar je het best aan de slag kunt gaan als je gel wilt verdienen met cammen.  Het is een website waar je gelijk geld verdient voor iedere klant die in je chatbox zit. Er bestaat wel een mogelijkheid om een gratis chat te starten, maar dit is jouw eigen keuze. Doordat er veel bezoekers naar de website komen, kun je er veel geld verdienen. Ze betalen netjes op tijd uit in euro’s. Doordat het bedrijf al jarenlang webcamsex aanbiedt en modellen betaald voor hun werk. Kun je ervan uitgaan dat alles netjes geregeld is.

Wat er van je verwacht wordt bij een webcamplatform zoals Xmodels

Eigenlijk maar weinig, je dient je alleen aan hun regelgeving te houden. Wat er in het kort op neerkomt datje netjes met klanten om moet gaan, geen dingen beloven en vervolgens niet nakomen, geen klanten van de website doorverwijzen naar een andere website en alleen in beeld komen, tenzij de ander ook aangemeld is bij de website.

Verder bepaal je zelf wat je doet en wat je juist niet doet. Je kunt zelf kiezen of:

  • Je bijvoorbeeld maar 10 minuten wilt werken
  • Al je kleding uitdoet of juist niet
  • Bepaalde handelingen verricht
  • Met een bepaalde klant een chat voortzet
  • Wanneer je stopt met werken
  • Hoe je in beeld komt

Je kunt dan ook wel zeggen dat je eigen baas bent en zelf beslist wat je wel of niet doet. Je bent vrij om te stoppen met het werk wanneer jij dat wilt. Het enige zijn de vrij standaardregels die ze hanteren om hun bedrijf en klanten te beschermen.

Scroll naar boven