Favoriete populaire seksspeeltjes van vrouwen jaar 2021

Seksspeeltjes zijn er in vele soorten en maten. Je zult er versteld van staan wat voor seksspeeltjes er allemaal bestaan als je nog nooit een sexshop bent binnengelopen. De standaard dildo en vibrator kennen we allemaal wel, maar heuse neukmachines en vreemde tripapparaten zal niet iedereen kennen. De standaard vibrator en dildo zijn dan ook lang niet meer de meest favoriete seksspeeltjes onder vrouwen. Er is namelijk een sterke voorkeur voor seksspeeltjes die ervoor zorgen dat je een heftig orgasme krijgt. Of er zelfs voor zorgen dat je überhaupt een orgasme krijgt wanneer je hier moeite mee hebt. Benieuwd wat nu de beste seksspeeltjes zijn? Bekijk de top 3 voor het jaar 2021.

Europe Magic Wand Clitoris Vibrator Massager

Eigenlijk staat dit seksspeeltje al jaren in de top van de meest geliefde trilapparaten. Het apparaat is eigenlijk niet ontworpen om als intiem speeltje dienst te doen. Het is namelijk van oorsprong een massageapparaat voor over het gehele lichaam. Hier kan het apparaat dan ook erg goed voor gebruikt worden door de heftige trillingen. Door deze heftige trillingen bedachten veel vrouwen al snel waarvoor het apparaat ook gebruikt kon worden, namelijk het stimuleren van de clitoris.

Toen het gebruik als seksspeeltje ook te zien was in een bekende televisieserie, werd het apparaat pas echt populair. Doordat het originele apparaat heftig kan trillen, kunnen zelfs vrouwen die moeilijk een orgasme krijgen, in korte tijd heftig klaarkomen. Door deze geweldig trillingen, die trouwens geen imitatie product heeft, zal het apparaat waarschijnlijk nog lang in de top 3 blijven staan.

Dit apparaat wordt trouwens ook wel bij BDSM en webcamsexshows gebruikt. Doordat het zulke heftige orgasmes geeft, wordt het apparaat wel eens vastgebonden, zodat meerdere orgasmes niet uit te sluiten zijn.

De Europe Magic Wand is verkrijgbaar tussen de 90 en 100 euro. Bijvoorbeeld op Bol.com

De Tarzan Vibrator – Clitoris en G-spot stimulator in 1

De Tarzan Vibrator is wederom al jaren een populair seksspeeltje voor vrouwen. Het apparaat werkt zo goed doordat het in de vagina gestopt kan worden en zo de G-spot stimuleert en tegelijkertijd de clitoris “onderhanden” neemt. De Tarzan vibrator is er in vele kleuren, soorten en maten. Let bij de aanschaf van zo’n vibrator vooral op van welk materiaal deze is gemaakt. De goedkopere varianten kunnen namelijk weekmakers bevatten, welke niet goed zijn voor je gezondheid.

Goede Tarzan Vibrators zijn onder andere verkrijgbaar bij Willie.nl

Satisfyer Pro Plus Vibration

De satisfyer heeft inmiddels al verschillende uitvoeringen in de schappen liggen. Telkens wordt het apparaat weer iets verbeterd, waardoor het een favoriet is van vele. Deze speciale sextoy heeft een aantal kenmerken die je niet bij veel concurrerende producten tegenkomt.

satisfyer-pro-plus-vibration-top

Eigenschappen van dit seksspeeltje:

  • Mogelijkheid van luchtdruk pulsaties
  • Mogelijkheid van Vibraties
  • Keuze om bovenstaande tegelijk te gebruiken
  • Waterdicht
  • Maakt meer geluid dan een gemiddelde vibrator (nadeel)

Ondanks dat er ook een nadeel aan dit speeltje zit, namelijk de hoeveelheid geluid. Is het toch een speeltje welke vaak verkocht wordt. Dit komt doordat het apparaat erg lekkere pulsaties geeft in combinatie met redelijk krachtige vibraties waardoor een orgasme haast niet uit kan blijven.

De Satisfyer Pro Plus Vibration is onder andere verkrijgbaar bij De Paarse Keizerin

Scroll naar boven